Anchors & Fittings

Anchors & Fittings

Anchors & Fittings

Një spirancë e madhësinë e duhur dhe tipi është ndoshta pjesa më e rëndësishme e pajisjeve të sigurisë që të ketë në barkë tuaj. Pavarësisht nga lloji i varkë ju vetë, ose ku ju përdorni atë, West Marine ju ka mbuluar me zgjedhjen më të mirë Boating së spiranca, zinxhir, windlasses dhe më shumë.
Anchors ose mund të jetë i përkohshëm ose i përhershëm. anchors përhershme janë përdorur në krijimin e një ankorim, dhe duke lëvizur rrallë; një shërbim specialist është normalisht e nevojshme për të lëvizur ose të mbajë ato. Anije të kryejë një ose më shumë spiranca të përkohshme, të cilat mund të jenë me dizajne të ndryshme dhe pesha.
Një spirancë deti është një parashutë, jo në kontakt me shtratin e detit. Ajo është përdorur për të kontrolluar një anije të lëkundur, ose për të kufizuar shpejtësinë e një jaht me vela running "në polet e zhveshur" në një stuhi.