Stainless U Bolts

Stainless U Bolts

STAINLESS U BULONA
Stainless U-Bolt është një pirg i thjeshtë në formë në formën e një letre U që është bërë nga një gjatësi prej shufra çeliku inox me një fije të formuar në çdo fund të U. Këto edhe e di si Tube bulonave dhe U përforcon Bolts, janë pajisje kuvertë përdorur gjerësisht në Sektori Detare.
tonë U-bolts janë bërë prej çeliku inox dhe kanë ngjitur pllaka bazë për të minimizuar korrozioni e mundshme dhe do të ofrojë nënshkrimin superiore. A U-rrufe ju jep 2 pikat e kontaktit e cila do të ju jap diametra më të mëdha për hapjen e rrufe në qiell spirancë.
Të bolts U janë në dispozicion në madhësi të shumta dhe gjatesite e për të akomoduar projekte të mëdha dhe të vogla, ato ofrojnë nivelin më të lartë të rezistencës korrozioni ideale për detare, industriale dhe aplikimet arkitektonike.