Stainless Pulleys

Stainless Pulleys

çelik Pulleys
Rrotull janë mekanizma të zakonshme ngritëse që përdoren për manipulim.

Një sistem rrotull është përdorur në litarë lidhje, mund të hapet në njërën anë për të shpejt dhe me lehtësi insert një litar, pa pasur nevojë për të hequr ngarkesës ose të ndryshojë drejtimin e litarë, duke looping litar nëpër rrotull (rreth rrotull) disa herë më parë hooking me objektin.

Forca e nevojshme zvogëlohet në mënyrë proporcionale me sasinë e pulleys apo "sythe" të përdorura gjatë ngritje.
këto rrotullat janë bërë me materiale të cilësisë çelik mira çelikut, janë provë korrozioni të paturit e një rezistencë të gjatë të qëndrueshme dhe qëndrueshmëri.

Gama jonë e rrotull është në dispozicion në standardin si madhësi dhe përshtatur si.